Profiteer tot 1 december van de vroegboekkorting voor het PPM Jaarcongres

PPM als kompas voor je organisatie
PPM is inmiddels meer dan hét instrument voor regie op veranderingen en transities. De “linking-pin” tussen strategie en beleid en de uitvoering ervan in projecten. Hoe kan PPM daadwerkelijk de bilaterale of zelfs multilaterale spil zijn in het continue op koers houden van de organisatie? En hoe faciliteer je de ontsluiting van het volledige potentieel van de project professionals?

Een congres specifiek gericht op projectportfoliomanagement
Het PPM Jaarcongres is al 18 jaar hét vakinhoudelijke event voor en door portfoliomanagers, georganiseerd door CKC Seminars en PPMpro. Het event dat de lead neemt in innovatie en transformatie door het integraal regisseren tussen beleid en uitvoering. Ook hybride portfolio’s met een grote diversiteit aan uitvoeringsvormen, zoals programma’s, projecten en agile teams komen aan bod. Aankomende editie vindt plaats op woensdag 8 februari 2023 in Hotel Theater Figi te Zeist.

Vroegboekkorting tot 1 december 2022
De 18e editie van het PPM jaarcongres vindt plaats op woensdag 8 februari 2023 in Hotel Theater Figi, te Zeist. De deelnameprijs bedraagt € 695 excl. BTW per persoon. Registreer voor 1 december en profiteer van € 100,- vroegboekkorting.
De deelnameprijs is inclusief deelname congres, dinerbuffet en documentatie.
Registeren kan via deze pagina.

Overzicht nieuws