Veilig & Verantwoord ontmoeten

Zorgeloos inschrijven en deelnemen
Het PPM Jaarcongres zal in fysieke vorm doorgang vinden op woensdag 23 juni 2021 bij Figi te Zeist. We volgen de richtlijnen en adviezen vanuit de overheid en het RIVM. In samenwerking met de locatie nemen we extra maatregelen op gebied van schoonmaak, aanwezigheid van handgel, te volgen looproutes, entree via meerdere ingangen etc. We hanteren een aangepaste capaciteit voor de zalen op basis van 1,5 meter afstand. Hieronder vindt u meer informatie over het corona protocol van Figi.

U kunt zich zorgeloos inschrijven voor en deelnemen aan onze events. Mocht u verhinderd zijn of toch ziekteverschijnselen* vertonen, kunt u uiteraard kosteloos een collega in uw plaats laten gaan. Wij vragen u in dit geval contact met ons op te nemen.
*Wij adviseren bezoekers om geen events te bezoeken wanneer zij last hebben van verkoudheidsklachten of koorts, dan wel in de afgelopen twee weken in contact zijn geweest met personen met klachten.

Meer informatie over ons beleid rondom het COVID-19 virus vindt u hier.

Coronaprotocol Congrescentrum Figi te Zeist
Het PPM Jaarcongres vindt plaats bij Figi te Zeist. Figi heeft een coronaprotocol ontwikkeld rondom de nieuwe werkwijze, veiligheidsgaranties en organisatiemogelijkheden rondom events bij Figi. Door middel van dit protocol kunnen we veilig het jaarcongres organiseren. Als sociaal dier verlangt de mens naar samenzijn en ontmoeten. Samen iets delen of ervaren. Maar in tijden als deze, verlangen wij boven alles ook naar veiligheid. Een gevoel van zekerheid en gemoedsrust, niet alleen voor onszelf, maar vooral ook voor kwetsbaren om ons heen.

Extra hygiëne
Voor de algehele hygiëne staan er verschillende desinfectiestations met handgel verspreid door de locatie. Alle tafels, stoelen en andere vlakke oppervlaktes (zoals deurknoppen en traprelingen) worden meerdere keren per dag schoongemaakt en gedesinfecteerd. Daarnaast worden deuren, zo veel als mogelijk, open gezet om het aanraken van deurklinken te beperken.

Capaciteit
Figi hanteert een aangepaste capaciteit in iedere ruimte, waardoor continue 1,5 meter afstand kan worden gewaarborgd.

Routing
Er zullen verschillende looproutes uitgezet worden, waardoor men elkaar zo min mogelijk kruist en er rekening gehouden kan worden met de 1,5 meter afstand.

Flexibele ruimtes
Figi heeft verschillende deels koppelbare ruimtes waardoor groepsgroottes kunnen worden opgedeeld en gesprekken op verantwoorde afstand worden gevoerd.

Catering
De cateringruimte wordt ingericht volgens de 1,5 meter afstand regel. Dit kan zijn met diverse zitjes of statafels met afgezette stukken. Fooditems zijn zoveel mogelijk per stuk verpakt en op verschillende buffeten om rijen te voorkomen. Koffie. thee en frisdrank worden in disposable klaar gezet. Desinfectiemiddelen zijn bij iedere koffieautomaat aanwezig en er wordt frequenter schoongemaakt.