Leiderschap in verandering

Hoe behoud je de regie op innovatie en transformatie? Hoe neem je de lead? Hoe ga je als portfoliomanager om met de spanningen die dit op roept? In deze interactieve keynote presentatie zal Anouk Brack je vanuit haar unieke invalshoek inzichten en praktische tools geven om de focus op je bijdrage helder te hebben, ook in uitdagende situaties. Haar expertise is het belichamen van leiderschap in verandering. Ze combineert daarbij lichaam en geest en leert ons technieken voor omgaan met druk die ook in vechtkunst en topsport worden ingezet. Na deze sessie heb je een heldere focus op wat er voor jou echt toe doet. Je bent klaar om vanuit jouw kracht en in verbinding met anderen die doelen te realiseren.

 

Anouk Brack is internationaal expert in leiderschapsontwikkeling en de eerste gecertificeerde trainer in Leadership Embodiment in Nederland. Als executive coach, spreker en trainer werkte ze met organisaties als Radboud UMC, AFM, ProRail, Dawn Foods en vele andere.
Gedreven door de wens om mensen hun potentieel volledig te laten benutten, laat ze hen in haar eerste boek kennismaken met de verborgen dimensie van leiderschap (2017). Dit boek werd genomineerd voor managementboek van het jaar 2018. Haar tweede boek “Leiderschap in verandering” beschrijft op praktische wijze hoe je samen kunt doen wat ertoe doet Het gevolg? Minder gedoe en meer inspiratie, ook in uitdagende tijden.

 

Inschrijven

Registreer nu en ontvang via onze mediapartners € 100,- korting*! Klik hier om te registreren.
*Kortingen kunnen niet gecombineerd worden

Wij bieden u:

  • Hét event voor professionals in de wereld van portfolio, programma- en project management
  • Inspirerende keynote lezingen
  • Uitdagende praktijkcases
  • Een masterclass (1,5 uur ) over besluitvorming rondom projecten
  • Interactie met sprekers en vakgenoten o.a. tijdens het netwerkdiner 

 

Graag tot ziens op woensdag 13 februari 2019! 

Overzicht nieuws