Nieuwe datum & locatie PPM Jaarcongres 2023

Nieuwe datum PPM Jaarcongres 2023 

Focus in uitdagende tijden; het thema van de 18e editie van het PPM Jaarcongres. Ook wij zijn tijdens de organisatie van het jaarcongres een aantal onvoorziene uitdagingen tegengekomen, waardoor wij genoodzaakt zijn het PPM Jaarcongres te verplaatsen.

De nieuwe datum waarop het jaarcongres plaats gaat vinden is woensdag 5 april 2023 in Van der Valk Hotel, Utrecht.

Tijdens de 18e editie van het PPM Jaarcongres benadrukken we de focus in deze uitdagende tijden. Wat kunnen we elkaar tijdens dit congres leren over hoe we creatief om kunnen gaan met de moeilijkheden van deze tijd?

We leven in een steeds sneller veranderde wereld; onder meer qua afzetmarkt, arbeidsmarkt & regelgeving. Hierdoor veranderen de inzichten in welke projecten nodig zijn om de strategie te realiseren ook regelmatig. Dit stelt nieuwe eisen aan PPM en aan de portfoliomanager. Wat betekent dit voor PPM, voor de rol en positie van de portfoliomanager en zijn team en voor de oplossingen die PPM en de organisaties verder helpen in het leggen van de puzzel?

Een congres specifiek gericht op projectportfoliomanagement
Het PPM Jaarcongres is hét vakinhoudelijke event voor en door portfoliomanagers. Het event dat de lead neemt in innovatie en transformatie door het integraal regisseren tussen beleid en uitvoering. Ook hybride portfolio’s met een grote diversiteit aan uitvoeringsvormen, zoals programma’s, projecten en agile teams komen aan bod.

Schrijf je nu in voor de 18e editie van het PPM Jaarcongres en profiteer tot 1 februari 2023 van de vroegboekkorting.

 

Overzicht nieuws