Profiteer tot 1 november van de vroegboekkorting voor het PPM Jaarcongres

De 19e editie van het PPM Jaarcongres vindt plaats op woensdag 28 februari 2024 in Hotel Theater Figi, te Zeist. Tijdens deze editie staat het toekomstgericht sturen van het portfolio centraal. Organisatiedoelen zijn meer dan ooit aan verandering onderhevig en moeten met regelmaat bijgesteld worden. Hoe worden (en blijven) de vele initiatieven (projecten, epics, pilots e.a.), die nodig zijn om deze doelen te bereiken, goed gekoppeld aan de strategische doelen nu en in de toekomst? En hoe kan de strategie met schaarse resources als mensen & middelen helder en eenduidig inzichtelijk gemaakt worden?

In de verschillende praktijkcases en keynotes die tijdens de 19e editie van het PPM Jaarcongres acte de présence geven, word je meegenomen in al deze elementen, kom je in gesprek met vakgenoten en word je geïnspireerd om zelf nieuwe stappen te gaan zetten in het toepassen van PPM binnen je eigen organisatie.

Laat je tijdens het PPM Jaarcongres voeden met inspiratie en kennis om zo ook binnen je eigen organisatie optimaal met portfoliomanagement aan de slag te gaan.

Het PPM Jaarcongres is na 18 jaar uitgegroeid tot een succesvol en langlopend congres op het gebied van Project Portfolio Management (PPM). PPM is dé verbindende schakel tussen strategie en uitvoering van een organisatie. We delen visies en ervaringen, met als voornaamste doel je inzicht te geven op de moderne benadering van portfolio management. Tijdens iedere editie staat er een thema centraal.

𝐕𝐫𝐨𝐞𝐠𝐛𝐨𝐞𝐤𝐤𝐨𝐫𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐭𝐨𝐭 𝟏 december 2024
De 19e editie van het PPM jaarcongres vindt plaats op woensdag 28 februari 2024 in Hotel Theater Figi, te Zeist. De deelnameprijs bedraagt € 695 excl. BTW per persoon. Registreer voor 1 november 2023 en profiteer van € 100,- vroegboekkorting.
De deelnameprijs is inclusief deelname congres, dinerbuffet en documentatie.
Registeren kan via deze pagina.

Overzicht nieuws