Call for Cases

De call for cases is gesloten – Indien je nog een interessante suggestie hebt, neem contact op met Rowi Rakels via rowi@ckc-seminars.nl

De 16e editie van het Project Portfolio Management jaarcongres vindt plaats op woensdag 12 februari 2020 a.s. in Congrescentrum Figi te Zeist.

Het thema voor 2020: De kunst van het kiezen, prioriteren van het projectportfolio
Project Portfolio Management vormt bij veel organisaties de brug tussen strategie en uitvoering. Een van de grote uitdagingen is hoe je als organisatie daarbij succes definieert en meetbaar maakt. Er zijn doorgaans meer wensen dan de organisatie aankan. Verder lezen…

We zijn op zoek naar interessante, leerzame en vermakelijke praktijkverhalen die aansluiten bij het thema. Heb jij suggesties voor een interessante praktijkcase, praktische tips, thema’s of een heldere visie? Bekijk het thema en de voorwaarden en dien vóór 14 oktober een suggestie in via het onderstaande formulier!

Voorwaarden:

  • Alléén voorstellen die worden ingediend via het onderstaande formulier worden gehonoreerd.
  • Het onderwerp van de presentatie past binnen het thema en heeft echt (actuele) meerwaarde voor de andere deelnemers
  • Lezingen met commerciële doeleinden kunnen niet worden geplaatst. Hiervoor kun je via de participantenpagina informatie opvragen, deelname met stand of lezing (praktijkcase/workshop) behoort tot de mogelijkheden.

Alle voorstellen worden op inhoud, werkvorm en diversiteit beoordeeld. Uiterlijk 5 november hoor je of het voorstel geaccepteerd is. Wij gaan ervan uit dat je dan woensdag 12 februari tussen 12.30 uur en 20.00 uur beschikbaar bent. De sessies duren 40-45 minuten (inclusief vragen).

 

Wist je dat
dinsdag 29 september de nieuwe

Masterclass
Strategisch PPM

van start gaat?

Mocht je interesse hebben, de vroegboekkorting
loopt tot 15 juni a.s. dus wacht niet te lang.

Voor meer informatie ga je naar:

www.masterclass-strategisch-ppm.nl