Waarom deelnemen aan het PPM Jaarcongres?

18e editie PPM Jaarcongres
We leven in een steeds sneller veranderde wereld; onder meer qua afzetmarkt, arbeidsmarkt & regelgeving. Hierdoor veranderen de inzichten in welke projecten nodig zijn om de strategie te realiseren ook regelmatig. Dit stelt nieuwe eisen aan PPM en aan de portfoliomanager. Wat betekent dit voor PPM, voor de rol en positie van de portfoliomanager en zijn team en voor de oplossingen die PPM en de organisaties verder helpen in het leggen van de puzzel?

Waarom deelnemen aan het PPM Jaarcongres? 6 redenen om erbij te zijn.

  • Visie. Zicht op de moderne benadering van portfolio management. Hoe ziet de huidige praktijk eruit, en wat kun je daarvan zelf toepassen.
  • Topsprekers. Sprekers en cases vanuit de praktijk die concrete richting geven over regievoering en transformatie binnen portfoliomanagement
  • Dialoog. Verwerf nieuwe inzichten door met vakgenoten in gesprek te gaan over wat er speelt in het vak. Het netwerk is er om je verder te helpen.
  • Inzichten. Deel jouw ervaringen met vakgenoten, leer van collega’s in de praktijk en raak geïnspireerd tijdens de praktijkgerichte, interactieve sessies.
  • Kennis. Door het jaarlijks terugkerende karakter heb je altijd de nieuwste kennis over jouw vak up to date om grip te krijgen op het hybride portfolio.
  • Beleving. Het delen van vernieuwende strategieën, ideeën en doelen. Aanpakken met oog voor reflectie en samenwerking.

Een congres specifiek gericht op projectportfoliomanagement
Het PPM Jaarcongres is hét vakinhoudelijke event voor en door portfoliomanagers. Het event dat de lead neemt in innovatie en transformatie door het integraal regisseren tussen beleid en uitvoering. Ook hybride portfolio’s met een grote diversiteit aan uitvoeringsvormen, zoals programma’s, projecten en agile teams komen aan bod.

Vroegboekkorting tot 1 december 2022
Registreer voor 1 december en profiteer van €100,- korting op de deelnameprijs.
Direct registreren? Meld u nu aan.

Overzicht nieuws